Клиничка микробиологија 2023/2024. – крај семестра и надокнаде

Клиничка микробиологија 2023/2024. – крај семестра и надокнаде

 

Поштоване колеге,

 

Настава из Клиничке микробиологије се завршава 22. децембра 2023. године. Како би студент стекао услов за потписивање индекса и оверу семестра, потребно је да буду испуњена ОБА услова везана за присуство и наставне садржаје, и то:

 

1) Студент може да има највише 1 изостанак са онлајн усмене наставе у Амфитеатру Ретикулума и

2) Студент мора да има успешно завршене све Лекције и Клиничке случајеве на Ретикулуму.

 

Важна напомена: Студент нема право на потпис и МОРА да обави надокнаду наставе ако било који од горенаведена два услова није испуњен.

 

  1. Услови везани за онлајн усмену наставу у Амфитеатру Ретикулума:
  • Студенти који су изостали са 1 термина не морају да надокнаде пропуштену наставу;
  • Студенти који су изостали са 2 или 3 термина морају да надокнаде пропуштену наставу;
  • Студенти који су изостали са 4 или 5 термина немају право да надокнаде пропуштену наставу, већ морају да пишу молбу за надокнаду наставе из Клиничке микробиологије Продекану за наставу, проф. др Душану Попадићу.

 

  1. Услови везани за Лекције и Клиничке случајеве:
  • Неопходно је да сви наставни материјали на курсу на Ретикулуму буду успешно завршени;
  • За студенте који су током наставе пропустили неке од Лекција и Клиничких случајева, цео курс ће бити отворен у периоду од петка 22. до петка 29. децембра у 23:59 часова. Након истека овог периода, студенти неће више имати право да надокнаде наставне садржаје на Ретикулуму.

 

Списак студената који и након додатног периода (до 29. децембра 2023. године) предвиђеног за надокнаде не буду испунили било који од горенаведених услова, биће истакнут у првој недељи јануара 2024. године, заједно са свим детаљним информацијама о надокнади наставе. Надокнада наставе се врши путем писања есеја на теме наставних садржаја које је студент пропустио у уторак 16. јануара 2024. године у термину 12:15 – 13:45 часова.

Остале вести из категорије